Tuesday, March 8, 2011

Mr. THERMO!!

huish~ sir HH.. dat my thermo lecturer~ hoho.. asl la tibe aq nk cite sal sir ni an.. ek! sbb die da start aim aq kerna ketiduran ku dlm clas!.. hoho.. dulu malin yg slalu kne.. skung MY TURN!! oh no~~~ tu la! sape soh pompuan sket sgt dalam class.. kn xpasal2 da kne aim... XD

reason aq kne aim? sbb ap lgi~ HOBBY TIDO DALAM CLASS LA! hehehe~ ek! sir.. sy bkn xnk ubah.. sy sedang berusaha... susah nk ubah benda yg sy slalu wt since skola rendah.. sir tanye la sape2 yg 1 class ngn sy.. cite paling feymes sir akn dapat

sekolah kebangsaan
"syuhada ni suke tido time class BM.. lgi2 lau ckg soh wt karangan.. class BI pn die tdo gk"


sekolah agama
"kt skola agama lgi la~ all the time tdo" XD .. even time exam pn aq tido.. aq akn jawab soklan if mase tinggal lgi 5 ke 15 minit~ bayangkn la mcm mne kelam kabutnye aq nk jawab exam time uh.. XD peta melambak la tas kertas soklan uh.. XD


time secondary school
"syuhada ni dulu dalam class suke tdo.. lagi2 subjek sejarah!"


matrik time
"ada ni mmg suke tdo.. dalam kuliah nmpk khusyuk.. rupe2nye tido" XD


Uni time
"syu ni gaya tido xley bla.. sampi kitorg tertipu.. ingtkn die tgh bce buku.. skali pndang bawah, TIDO!"


then siang td mse class thermo, as usual la~ aq terlelap lagi~ hehe! sampai sir pndang aq, die geleng je pale.. XD hahahah!! then sir pn bg la mse rehat~ aq pn SAMBUNG LA TIDO! XD
after 5 minit, sir masuk class.. then duk lepak2 depan kitorg (slalunye aq ngn malin duk depan meja lecturer, da la aq slalu tdo~ mmg HEBAT la an cri nahas ) XD

TIBE2! sir tnye aq.. "ap sy nk buat bg kamu xtido?" aq pn EK! :O heheh~ senyum je~ then malin lak sambung "die ni cepat sangat tido sir.. kejap je da tdo.. kt rumah pn die mcm tu gk..tido je~" lgi~ maaf la sir~ sy xtau nk ubah mcm mane.. mmg dr skola rendah da perangai sy ni..

EK! psl sir tego aq tido dlm class pn nk tulis dlm blog ka? (HEY! suke hati aq la!) XD actually, sir tuduh aq ngntok dalam class sbb on9 fb~ WT~~~~ hehhe~ tp kn sir, dulu mase skola rendah, xd pn fb2 ni~ so bkn salah fb sir.. but salah sy sendri~ dunno how to manage myself well in class~ even sir, during marching pn sy ley tido~bayangkn la tgh2 panas uh sy tido dlm kawad~ XD cume tu la~ aq xsuke orang tuduh aq xtentu hala.. at least tnye ke ap ke.. jgn men tuduh je.. huhu.. -_________________- (bengang ni bengang) XD HAHAAHA!!

tp ap yang dapat sy discover sepanjang kt alam pembelajaran ni, sir sergah la sy lau nmpk sy TERtido~ even t sy yg malu, tp xpe.. lepas sir sergah uh, kompem sy SEGAR! heheh~

2 comments:

amalin @ elyn said...

sia-sia mung g soft skill tiap2 minggu. hahahaha

~uNpReDiCTabLe~ said...

haha! eh malin! mse soft skill aq xtdo pn eh! lgi2 time sir ismaz~ :3 like sir said, bnd yg da ad dlm belief system kite, ssh nk ubah~ :P